Σταματήστε να πληρώνετε ποσοστά για κάθε παραγγελία σας!

Γιατί να πληρώνετε ποσοστό για κάθε μια παραγγελία που δέχεστε από τους πιστούς πελάτες σας, που κάνατε χρόνια για να αποκτήσετε;

Η ClickMedia είναι ένα κορυφαίο technology agency που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2006 και έχει ήδη περισσότερους από 400 πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του web και του λογισμικού, αναλαμβάνοντας έργα για λογαριασμό επιχειρήσεων και οργανισμών.

Φιλοσοφία

Κάθε βήμα μας προσδιορίζεται από τη δέσμευσή μας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς όφελος των υφιστάμενων και μελλοντικών πελατών - συνεργατών μας.

Κύριο μέλημά μας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι ο σχεδιασμός και υλοποίησή του με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη. Να συνάδει με την εταιρική ταυτότητά του και με τη φιλοσοφία της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, δίχως να καταφεύγουμε σε έτοιμες λύσεις. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε τον ιδανικό λόγο ποιότητας προς τιμή (value for money).

Οι άνθρωποί μας

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες web developers, web designers, programmers, project & account managers, με εκτεταμένη εμπειρία, τεχνογνωσία. Όλοι είναι απόλυτα ικανοί να φέρουν εις πέρας κάθε πρόκληση και φυσικά διαθέτουν το απαραίτητο πάθος για το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και συμμετέχουμε στους σημαντικότερους φορείς και επαγγελματικές ενώσεις του κλάδου, όπως τον ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνίας Ελλάδας), τον IAB Hellas (Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας), τον GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) καθώς και σε προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, όπως το Google Partners.

Γιατί ClickMedia

Είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας όλα όσα υποσχόμαστε, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών και προγραμματιστικών λύσεων προς όφελος των πελατών μας. Απόλυτα συνεπείς στην εταιρική μας φιλοσοφία, είμαστε «ένα κλικ μπροστά», καθώς στόχος μας είναι να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από το προφανές και το αναμενόμενο.

 

Σταματήστε να χάνετε χρήματα!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση, ώστε να αποκτήσετε τη δική σας εφαρμογή και να αρχίσετε να δέχεστε παραγγελίες χωρίς κόστος άμεσα!

Κατεβάστε το App

googleplay appstore