Σταματήστε να πληρώνετε ποσοστά για κάθε παραγγελία σας!

Γιατί να πληρώνετε ποσοστό για κάθε μια παραγγελία που δέχεστε από τους πιστούς πελάτες σας, που κάνατε χρόνια για να αποκτήσετε;

clientarea

Περιοχή Πελατών

Η πρόσβαση σε αυτή την περιοχή του site επιτρέπεται μόνο στους πελάτες
ή τους υποψήφιουςπελάτες της ClickMedia, στους οποίος έχει δοθεί όνομα χρήστη
και κωδικός πρόσβασης.

Γνώμες πελατών

 
testimonial1

«Δούλεψε από την 1η κιόλας ημέρα! Μας απελευθέρωσε πολύτιμο χρόνο από το τηλεφωνικό μας κέντρο και μας επέτρεψε να εξυπηρετούμε πιο γρήγορα! Επιτέλους αποκτήσαμε το δικό μας online delivery μειώνοντας κατακόρυφα τις προμήθειες στους καταλόγους!»

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

testimonial2

«H εξυπηρέτηση της εταιρείας ήταν εξαιρετική, γι’ αυτό το λόγο έκανα και σύσταση. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος που έχω το δικό μου σύστημα online παραγγελιοληψίας, διότι έχει αποδειχθεί πολύ αποδοτικό για την επιχείρησή μου. Η εφαρμογή προσέλκυσε πάνω από 200 νέους πελάτες!»

HIPPOSTYLE

testimonial3

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, πιστεύω ότι το app έκανε πολύ καλό στην επιχείρησή μου. Είναι εύχρηστο και μου γλιτώνει πολύτιμο χρόνο σε εμένα και το προσωπικό μου. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις της εφαρμογής καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες της επιχείρησής μου.»

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

testimonial4

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία. Οι πελάτες μου το βλέπουν ως μία εξέλιξη του μαγαζιού μου. Τα αποτελέσματα του application είναι πολύ ικανοποιητικά και θα το προωθήσουμε και εμείς με διαφήμιση. Όλο και περισσότεροι κατεβάζουν την εφαρμογή.»

ΓΝΗΣΙΟ

testimonial6

«Πολύ καλή εξυπηρέτηση και συνεργασία. Η επικοινωνία με τον πωλητή εξαιρετική. Η εφαρμογή και το site έχουν πολύ καλή απόδοση και φαίνεται ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Συνολικά έκανε πολύ καλό και στην εικόνα του καταστήματος.»

COCOFINO

testimonial7

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Μπήκαν αρκετοί πελάτες στο site και σχολίασαν μάλιστα ότι τους άρεσε πολύ. Το κυριότερο σχόλιο ήταν ότι το κατάστημα με αυτό τον τρόπο εξελίσσεται. Πιστεύω ότι οι μελλοντικές αναβαθμίσεις θα προσφέρουν ακόμα περισσότερα οφέλη στο κατάστημά μου.»

ΑΜΒΡΟΣΙΑ

Κατεβάστε το App

googleplay appstore