Σταματήστε να πληρώνετε ποσοστά για κάθε παραγγελία σας!

Γιατί να πληρώνετε ποσοστό για κάθε μια παραγγελία που δέχεστε από τους πιστούς πελάτες σας, που κάνατε χρόνια για να αποκτήσετε;

Κατεβάστε στην demo εφαρμογή του SimpleDeliveryPro στο κινητό σας και δείτε από πρώτο χέρι τα μοναδικά χαρακτηριστικά της! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για το διαχειριστικό περιβάλλον, ώστε να δείτε το συνολικό σύστημα σε πλήρη λειτουργία.

Σχεδιασμένο ειδικά για εσάς

Το SimpleDeliveryPro είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες του delivery, με όλες τις δυνατότητες και τις ευκολίες που απαιτούνται.

Ευέλικτο και παραμετρικό

Το SimpleDeliveryPro δεν σας επιβάλλει τρόπο λειτουργίας ή εμπορική πολιτική. Είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να καλύψει το 99% των περιπτώσεων και σε επόμενη έκδοση και το υπόλοιπο 1%!

Κάθε app είναι διαφορετικό

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να προβάλλεται η επιχείρηση σας. Για αυτό και κάθε app μοιάζει σχεδιασμένο ειδικά για εσάς.

Πανεύκολο στη χρήση

Τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας, θα εκτιμήσετε την ευκολία στην χρήση του. Γιατί η ευκολία χρήσης σημαίνει μεγαλύτερο όφελος για όλους.

Κατεβάστε και τρέξτε την Demo εφαρμογή του SimpleDeliveryPro

playstoreappstore

qrcode

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πλήρη παρουσίαση!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Γνώμες πελατών

 
testimonial1

«Δούλεψε από την 1η κιόλας ημέρα! Μας απελευθέρωσε πολύτιμο χρόνο από το τηλεφωνικό μας κέντρο και μας επέτρεψε να εξυπηρετούμε πιο γρήγορα! Επιτέλους αποκτήσαμε το δικό μας online delivery μειώνοντας κατακόρυφα τις προμήθειες στους καταλόγους!»

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

testimonial2

«H εξυπηρέτηση της εταιρείας ήταν εξαιρετική, γι’ αυτό το λόγο έκανα και σύσταση. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος που έχω το δικό μου σύστημα online παραγγελιοληψίας, διότι έχει αποδειχθεί πολύ αποδοτικό για την επιχείρησή μου. Η εφαρμογή προσέλκυσε πάνω από 200 νέους πελάτες!»

HIPPOSTYLE

testimonial3

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, πιστεύω ότι το app έκανε πολύ καλό στην επιχείρησή μου. Είναι εύχρηστο και μου γλιτώνει πολύτιμο χρόνο σε εμένα και το προσωπικό μου. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις της εφαρμογής καλύπτουν όλο και περισσότερες ανάγκες της επιχείρησής μου.»

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

testimonial4

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία. Οι πελάτες μου το βλέπουν ως μία εξέλιξη του μαγαζιού μου. Τα αποτελέσματα του application είναι πολύ ικανοποιητικά και θα το προωθήσουμε και εμείς με διαφήμιση. Όλο και περισσότεροι κατεβάζουν την εφαρμογή.»

ΓΝΗΣΙΟ

testimonial6

«Πολύ καλή εξυπηρέτηση και συνεργασία. Η επικοινωνία με τον πωλητή εξαιρετική. Η εφαρμογή και το site έχουν πολύ καλή απόδοση και φαίνεται ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Συνολικά έκανε πολύ καλό και στην εικόνα του καταστήματος.»

COCOFINO

testimonial7

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Μπήκαν αρκετοί πελάτες στο site και σχολίασαν μάλιστα ότι τους άρεσε πολύ. Το κυριότερο σχόλιο ήταν ότι το κατάστημα με αυτό τον τρόπο εξελίσσεται. Πιστεύω ότι οι μελλοντικές αναβαθμίσεις θα προσφέρουν ακόμα περισσότερα οφέλη στο κατάστημά μου.»

ΑΜΒΡΟΣΙΑ

Κατεβάστε το App

googleplay appstore